Önskar du bli medlem i Ulricehamns IF?

Ulricehamns IF är en flersektionsförening och du betalar en medlemsavgift oavsett hur många sektioner du är aktiv i.

Årsavgift ungdom upp till 18 år 100 kr. Vuxen 200 kr. Familj 500 kr

Ansök om medlemsskap i det elektroniska formuläret nedan. För ytterligare info kontakta vårt kansli på tfn 0321-14005 el via e-post.

Deltagaravgift Ulricehamns IF skidor.

Utöver medlemsavgiften tillkommer ytterligare en avgift för aktiva deltagare i UIF-skidor som för närvarande är följande:

5- 8 år   300 kr.

9-10 år  450 kr.

11-16 år 850 kr.

Aktiva juniorer och seniorer 850 kr.

Avgifterna sätts efter den åldersklass man tillhör under aktuell säsong och avser hel säsong, dvs. både höst- och vårtermin. För deltagare i våra ungdomsgrupper görs varje år en elektronisk anmälan om detta (ej formuläret på denna sida). Se mer under fliken Barn & ungdom här på hemsidan.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter