Önskar du bli medlem i Ulricehamns IF?

Ulricehamns IF är en flersektionsförening och du betalar en medlemsavgift oavsett hur många sektioner du är aktiv i.

Årsavgift ungdom upp till 18 år 100 kr. Vuxen 200 kr. Familj 500 kr. Detta betalas till Ulricehamns IF på Swishnummer 123 269 25 98

Ansök om medlemsskap i det elektroniska formuläret nedan. För ytterligare info kontakta vårt kansli på tfn 0321-14005 el via e-post.

Deltagaravgift Ulricehamns IF skidor.

Utöver medlemsavgiften tillkommer ytterligare en avgift för aktiva deltagare i UIF-skidor som för närvarande är följande:

6- 8 år   300 kr.

9-10 år  450 kr.

11-16 år 850 kr.

Aktiva juniorer och seniorer 850 kr.

Avgifterna sätts efter den åldersklass man tillhör under aktuell säsong och avser hel säsong, dvs. både höst- och vårtermin. För deltagare i våra ungdomsgrupper görs varje år en elektronisk anmälan om detta (ej formuläret på denna sida). Se mer under fliken Barn & ungdom här på hemsidan. Deltagaravgiften sätts in på skidsektionens Swishnummer 123 440 82 90 (observera att detta är ett annat nummer än det som användes till medlemsavgiften).

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Personuppgiftslagen
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Behandling av personuppgifter

Ange dina personuppgifter