Hoppa till sidans innehåll

Sammanlagda ställningen i cuperna.

15 FEB 2013 05:28
Tävlingarna har samlat ett stort startfällt och det är egentligen bara den som är uttagen till VM och ungdoms-OS som saknas i helgen. Efter tävlingarna i Östersund under trettonhelgen så är läget följande i de olika klasserna. Sammanställnngen hittar ni under läs mer länken.
  • Skapad: 15 FEB 2013 05:28

D17-18 (Scandic Cup): Leds av Hedda Bångman, Offerdal. Bångman har efter sin fina inledning av cupsäsongen tagit en rejäl ledning i klassen. På andra och trejde plats är det dubbelt IFK Umeå genom Mimmi Björn och Elina Rönnlund

D19-20 (Scandic Cup): Sofia Henriksson, Strömnäs GIF, leder med 15 poäng över Maja Dahlqvist, Domnarvet GoIF. Noterbart är att Henriksson stod över den inledande distansen i Piteå till skillnad från övriga i toppen. Trea är SK Leksands Anna Dyvik.

H17-18 (Scandic Cup): Oskar Svensson, Falun-Borlänge har gjort processen kort med övriga genom att vinna de tre första deltävlingarna och vara sjua på söndagens tävling. Svensson leder med 99 poäng över Viktor Thorn, Ulricehamns IF. Trea är Filip Danielsson, Garphyttans IF.

H19-20 (Scandic Cup): Äldsta herrklassen är den hittills jämnaste bland juniorerna. Rasmus Hörnfeldt, Östersund SK, leder trots att han hittills inte vunnit någon deltävling. Han skuggas dock av tvåan Karl-Johan Dyvik, SK Leksand, som endast är tio poäng efter. Även trean Oscar Ivars, Falun-Borlänge har häng på täten, han är 24 poäng från ledning.

D21 (Team Sportia Cup): Ledningen i cupen har tagits över av Stina Nilsson, IFK Mora. Men det är mycket tätt, Britta Johansson-Norgren, Sollefteå SK, har genom sina tre pallplatser endast fyra poäng upp till Nilsson från sin andraplats. Marika Sundin, Sollefteå SK är trea. Stina Nilsson är på VM-uppdrag så det finns stora chanser för de jagande att kliva framåt under helgen.

H21 (Team Sportia Cup): Gustav Eriksson, Falun-Borlänge leder klassen. Tvåa är klubbkompisen Calle Halvarsson trots att han inte deltog i Östersund. Trea är IFK Umeås Markus Ottosson som genom flitigt deltagande har samlat bra med poäng. Calle Halvarsson är också bort på VM så det kommer bli ändringar i toppen av klassen.

Totalställning Scandic Cup
Totalställning Team Sportia Cup

Skribent: Stefan Jalderyd

Ulricehamns IF

Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

E-post This is a mailto link

Sponsor Ulricehamns IF skidor 2012/2013:

Veidekke-logo

 

Logga Koneo

Postadress:
Ulricehamns IF - Skidor
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info